8laayt ile mağaza satışlarımı artırma nasıl yaparım?

Profesyonel hazırlanmış | Sende kazancını artır.

Profesyonel çalışma ile profesyonel bir şekilde kendine ait mağaza açarak sende satışlarını 2 ye katlama fırsatı yakala. Hepsi ve detaylar için 8laayt ile sizlerle.. Takipte kalın.

Haber Sırası

Haberler Devamı

Haber Sırası

Sürekli Güncellenen . .

Tarih boyunca çok sayıda geminin, teknenin ve uçağın kaybolduğu Bermuda'ya dair çarpıcı haberlere bir yenisi eklendi.



Tarih Boyunca çok sayıda geminin, ziyaretinde teknenin Uçağın kaybolduğu Bermuda'ya dair çarpıcı haberlere Bir yenisi eklendi.

Küba sahil güvenlik Ekipleri denizde buldukları terk Edilmiş gemiyi incelediklerinde hayrete düştü. Yük gemisi 1925'te Bermuda

Şeytan Üçgeni'nde kaybolmuştu.
  Tarih Boyunca çok sayıda geminin, teknenin ettik Uçağın kaybolduğu Bermuda Şeytan Üçgeni'ne dair çarpıcı haberlere Bir yenisi eklendi. Internette birçok yabancı blog, Küba sahil güvenlik ekiplerinin, 16 Mayıs Tarihinde, Bermuda Şeytan Üçgeni'nde, başıboş halde dolaşan Büyük Bir yük gemisine Müdahale ettigini aktardı.

İddialara Göre sahil güvenlik Ekipleri, Küba karasularına giren gemiyle irtibat kurmaya Calisti. Fakat BBC muhabirine gemiden hicbir cevap alınamadı. Ekipler güverteye çıkınca, geminin Tamamen ve tamamen terk Edilmiş oldugunu gordu. Internet Kullanıcıları hayalet geminin bundan tam 90 Yıl Önce kaybolan SS Cotapix Adlı kömür Yüklü gemi oldugunu ÖNE olacağını öne sürdü. Haberlere Göre sahil güvenlik polisleri, Kaptanın seyir defterini bulmayı BAŞARDI.






Geminin seyir defteri Bulundu
Sahil güvenlik geminin seyir defterini BULDU. KUBALI uzman Rodolfo Salvador Cruz "1 Aralık 1925 günü, Kaptanın notları aniden kesiliyor. Notların son bulduğu tarihe Kadar Bir anormallik söz konusu değil" diye konuştu.
28 Aralık 1948'de 32 yolcu Taşıyan Douglas DC-3 tipi Bir uçak yine bu BÖLGEDE KaYBoLMuŞ Uçağın akibeti Hakkında net Bir Bilgiye ulaşılamamıştı.
Yıllar Boyunca Bermuda Üçgeni'nde meydana gelen kazalar doğaüstü güçlere, uzaylılara açıklanamayan şanssızlıklara yoruldu ettik. Bilim insanları imkb bu kazalarla Gulf Stream akıntısının, manyetik alanların, düşük hava basıncının ya da deniz Altındaki doğalgaz kaynaklarının bağlantısını kurmaya çalıştı.Dünyanın manyetik kuzeyiyle Coğrafi kuzeyi Cardio Değildir, dolayısıyla pusula dünyanın, bazi bölgelerinde Farklı bır sekılde gösterebilir ettik bu da eski tarihlerde pusula kullanan gemilerin yönünü şaşırmasına sebep Olabilir. Bu Yüzden Amerika'ya doğru yol alan Bir gemi okyanusun Ortasında pusula yüzünden daireler çizerken yakıtını bitirebilir, bu da dalgalarla dünyanın, Farklı köşelerine sürüklenmesine yol açabilir.Dünyanın bu Bölgesinde okyanus uzerinde irili ufaklı Binlerce ada bulunmaktadır. Ve bu Adaların çevresi, görünüş İtibariyle birbirlerine çok benzemektedir. Şimdiki gibi Teknolojik CİHAZLAR olmadigi Için O dönemde pusulalar ziyaretinde kaptanların tecrübeleri Sayesinde yolculuklar yapılırdı. Bu BÖLGEDE Çok fazla Benzer ada bulundugu Için de yön tayini yapamayan bir cok kaptan olabilecegi tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Hızlı


SpR

Bumerang - Yazarkafe

Haber Sırası

Habertürk

Haberlerin Devamı >>>